Pizza aan huis Vilvoorde

Zin in pizza aan huis? Welkom bij Felix Pizza! 

Felix Pizza is een bekroonde pizzabakker met een afhaal en delivery service zodat jij jouw favoriete Italiaanse pizza altijd thuis beschikbaar hebt!

Pizza aan huis Vilvoorde - Felix Pizza

Pizza aan huis bestellen bij Felix Pizza

Felix Pizza heeft een afhaal- en delivery restaurant in het centrum van Vilvoorde. Je kan er warme pizza's afhalen, ter plaatse consumeren of bestellen en dan komt onze pizza leverancier jouw bestelling met zorg leveren aan huis in de regio rond Vilvoorde.

Woon je niet in Vilvoorde? Geen enkel probleem. In de Hot Shop kan je ook verse gekoelde pizza's of diepvriespizza's kopen die je zelf thuis kan klaarmaken wanneer je wil.

Openingsuren Hot Shop 

Maandag gesloten

Dinsdag t.e.m. zaterdag
Vanaf 11u30 tot 14u30
Vanaf 17u30 tot 21u30

Zon- en feestdagen
Vanaf 17u30 tot 21u30

Korting bij grote bestellingen

Zin in een feestje, maar geen zin om te koken? Maak iedereen blij met onze kwaliteitspizza's! Groepen die bij de Hot Shop een grote deliverybestelling plaatsen van meer dan 150 euro (deliveryprijs) krijgen een fikse korting. Je betaalt slechts de afhaalprijs. De afhaalprijzen vind je terug op onze menu.

Pizza aan huis Vilvoorde - Felix Pizza

Bekroonde pizzabakker Felix Pizza

De Italiaanse keuken staat bekend om haar eenvoud. Daarom besteden we bij Felix Pizza veel aandacht aan het gebruik van kwaliteitsvolle ingrediënten.

Het deeg en de pizza's worden dagelijks vers bereid door zaakvoerder Felix Ortiz, een bekroonde pizzabakker met 20 jaar ervaring in de Italiaanse keuken. Laat jezelf verrassen door de beste kwaliteitspizza's uit de regio en perfect bereide pasta's. Kom genieten op ons terras met een heerlijke cocktail erbij. Afhalen doe je aan een mooie korting!

Ben je niet uit de regio Vilvoorde? Je kan bij ons ook op steen gebakken verse gekoelde pizza's en diepvriespizza’s afhalen die je thuis in enkele minuten kan opwarmen. Zo heb je jouw favoriete pizza altijd binnen handbereik! 


Expertise in pizza aan huis

20 Jaar expertise in Italiaanse pizza

Wat zeggen onze klanten?

Felix Pizza | Pizza aan huis Vilvoorde

Authentieke Italiaanse pizza's met kwaliteitsvolle ingrediënten.

Felix Pizza

Mechelsestraat 52,
1800 Vilvoorde

Tel: 02 31 00 351
E-mail: info@felixpizza.be

Zin in pizza aan huis? Bestel online bij pizza leverancier Felix Pizza!


Volg ons via: Facebook - Instagram

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x