Warme pizza's en pasta's

De Hot Shop

Heb je liever een warme pizza?  Dan staat onze Hot Shop in Vilvoorde voor je klaar met zijn afhaal- en deliveryservice!

Felix Pizza heeft ook een Hot Shop of afhaal- en deliveryrestaurant in het centrum van Vilvoorde. Je kan er onze warme pizza's afhalen of ter plaatse consumeren. 

Woon je niet in Vilvoorde? Geen enkel probleem. In de Hot Shop kan je ook verse gekoelde pizza's of diepvriespizza's kopen die je zelf thuis kan klaarmaken wanneer je wil. Bel ons gerust op het nummer 02 31 00 351 voor je bestelling of tafelreservatie.

Bekijk dus zeker het volledige menu van onze Hot Shop. We leveren warme pizza's in de regio Vilvoorde. 

Warme pizza bestellen:

Telefonisch via 02 310 03 51

   

Valentijn Pizza

Stel de liefde van je leven niet teleur. Reserveer nu alvast de meest romantische pizza's ooit voor jouw Valentijn.

Maak er een romantische avond van met onze pizza's in hartvorm. Geen stress en gedoe maar gewoon thuis lekker en gezellig genieten! Pizza. Wine. Netflix. Think about it!

Je kan deze hartstochtelijke pizza's telefonisch bestellen en op Valentijn warm afhalen bij Felix Pizza. Woon je niet in Vilvoorde? Geen enkel probleem, je kan ze ook koud afhalen en thuis zelf afwerken wanneer jij dat wil.

Verras je partner niet alleen op Valentijn! Je kan bij Felix Pizza het hele jaar door diepvriespizza's in hartvorm bestellen en afhalen wanneer je maar wil. Bel ons hiervoor op het nummer 02 31 00 351!

Pizza bestellen Vilvoorde

Kwaliteitspasta's

Wist je dat Felix 20 jaar ervaring heeft in de Italiaanse keuken? Hij leerde er niet alleen kwaliteitsvolle pizza's bakken maar ook hoe je de perfecte pasta bereidt. Ontdek ons aanbod in het menu van de Hot Shop in Vilvoorde!

Pasta bestellen Vilvoorde


Korting bij afhaal & grote bestellingen - Blijf op de hoogte van al onze acties via onze social media!

Korting bij afhaal

Je bespaart een mooi bedrag op je aankoop als je jouw bestelling in de Hot Shop in Vilvoorde komt afhalen. Je vindt de afhaalprijzen terug op onze menu.

In het weekend kunnen de wachttijden oplopen tussen 18u en 19u30. Bel ons dan even op voorhand met je bestelling en het tijdstip van afhalen. Zo kunnen wij je een snelle en vlotte bediening van je afhaalbestelling garanderen!

Ben je benieuwd naar het aanbod van de Hot Shop? Ontdek dan onze menu met een uitgebreid aanbod van heerlijke pizza's, pasta's, bruschetta's, scampi, desserten, ...

Hot Shop Menu

Korting bij grote bestellingen

Zin in een feestje maar geen zin om te koken? Maak iedereen blij met onze kwaliteitspizza's! Groepen die bij de Hot Shop een grote deliverybestelling plaatsen van meer dan 150 euro (deliveryprijs) krijgen een fikse korting. Je betaalt slechts de afhaalprijs. De afhaalprijzen vind je terug op onze menu.

Hot Shop Menu

Blijf op de hoogte. Volg ons!

Niet al onze acties verschijnen op deze website. Ook via Instagram en Facebook lanceren we regelmatig nieuwe warme pizza's, tijdelijke promoties, enz. Volg ons om volledig op de hoogte te blijven!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x